Muhim:
Agar planshetni avvalgi foydalanuvchidan olgan bo‘lsangiz, birinchi navbatda uning ma’lumotlarini o‘chirib, o‘z hisob ma’lumotlaringiz bilan tizimga kiring.
Avvalgi foydalanuvchi ma’lumotlarini o‘chirib, o‘z hisobingizga kirish uchun quyidagi amallarni bajaring:
Proxima CRM ilovasini oching va “Ma’lumotlarni o‘chirish va qayta kirish” tugmasini bosing.
2. Ma’lumotlarni o‘chirishni tasdiqlash uchun “OK” tugmasini bosing.
Zarurat bo‘lsa, ilovani so‘nggi versiyaga yangilang.
Eslatma:
Ilovani o‘rnatish yoki yangilash uchun ushbu qo‘llanmaga amal qiling.